Hay Linders, Clif Rothof, Ton Weren, Tom van der Hulst, Theo Schaap.
Hay Linders, Clif Rothof, Ton Weren, Tom van der Hulst, Theo Schaap.

Weren Interieurprojecten: maatwerkkeukens en interieur

Zakelijk 725 keer gelezen

BOXMEER | Wie op zoek is naar een maatwerkkeuken, is bij Weren Interieurprojecten in Boxmeer aan het juiste adres. Eigenaar Ton Weren en zijn team maken prachtige maatwerkkeukens en interieur precies naar de wensen van de klant. Concessies doen, hoeft dus niet; bij Weren krijg je altijd exact de keuken waar jij van droomt! De showroom aan Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer is Tweede Paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Alleen die dag geldt er een mooie actie: Quookers zijn verkrijgbaar met maar liefst 25 procent korting. Sla je slag!

Weren Interieurprojecten is gespecialiseerd in maatwerkkeukens en dat is bekend in de wijde regio. "Onze klanten komen van heinde en ver", vertelt Ton enthousiast. "Het hele gebied tussen Venlo en Nijmegen en soms nog wel een stukje verder", licht hij toe. "Het mooie van maatwerk is dat wij voor iedereen de perfecte keuken kunnen samenstellen."

Kennis en ervaring
De klant staat centraal bij Weren Interieurprojecten. Er wordt niet alleen geadviseerd in de keuze van het ontwerp, maar ook meegedacht over materiaalgebruik. "Door onze kennis en ervaring kan elke specifiek design door ons worden gemaakt." Het ontwerp wordt uitvoerig doorgesproken tot het voldoet aan de verwachtingen van de klant. "Nadat de ontwerpfase is afgerond, volgt een gedetailleerde planning van de productie en plaatsing. Zo weten klanten precies waar zij aan toe zijn." Ton heeft service hoog in het vaandel staan. "Dat is heel belangrijk, nazorg hoort erbij. Ik wil dat klanten lang kunnen genieten van hun keuken."

Totaalplaatje
In de showroom krijg je een goede indruk van het vakmanschap van Ton en zijn team, dat bestaat uit vier vakmannen. Aan de hand van sfeervolle keukenopstellingen, ingebouwde kasten en schuifdeuren kunnen klanten inspiratie opdoen. "We proberen zoveel mogelijk variaties te tonen", zegt Ton terwijl hij door de showroom loopt. "We hebben een eiken, strakke en landelijke keuken. Daarop zitten onder andere verschillende grepen en opties die we bieden. Kant-en-klare keukens zie je hier niet. Alles is maatwerk." Regelmatig wordt de showroom voorzien van een update, zodat deze van de laatste technieken en trends is voorzien.

Geschiedenis
De ondernemer begon zijn carrière als interieurbouwer. Op een dag begon het te kriebelen; hij wilde voor zichzelf beginnen! Een wens die hij altijd al koesterde. Zestien jaar geleden startte hij Weren Interieurprojecten. Inmiddels zitten ze alweer bijna vijf jaar in hun pand aan de Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer. Al snel specialiseerde hij zich in maatwerkkeukens. Een gouden stap, want deze vormen nu de hoofdmoot van Weren Interieurprojecten. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor interieurinrichting op maat en ook keukenrenovatie behoort tot de mogelijkheden. Achter de showroom bevindt zich een ruime werkplaats waar met professionele en geavanceerde apparatuur alles op maat wordt gezaagd en gemaakt.

Hij haalt nog elke dag voldoening uit zijn werk. "Plezier in je werk is het belangrijkste. Als de jongens plezier hebben in hun werk, heb ik dat ook", besluit Ton.

Weren Interieurprojecten is gevestigd aan Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer. Tweede Paasdag, maandag 22 april, is de zaak van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Klanten krijgen dan 25 procent korting op een Quooker. Voor meer informatie kijk op www.weren.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant