Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De bars in de Schouwburg Cuijk zijn vervaardigd door Van den Boom Interieurbouw.
De bars in de Schouwburg Cuijk zijn vervaardigd door Van den Boom Interieurbouw. (Foto: Van den Boom Interieurbouw Cuijk)

Van den Boom Interieurbouw: al twintig jaar gevestigd in Cuijk

  •   360 keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Karel van den Boom besloot twintig jaar geleden zich na enkele omzwervingen te vestigen in zijn geboortedorp Cuijk. Anno 2019 viert Van den Boom Interieurbouw Cuijk zodoende al zijn 20-jarig jubileum.

Karel is een specialist met ruim dertig jaar ervaring als ondernemer in de interieurbouw. "Met ons bedrijf in Cuijk merkten wij hoe goed en prettig het ondernemerschap hier is. De samenwerking is echt heel goed. In het verleden met bijvoorbeeld Aannemersbedrijf De Wildt en tegenwoordig nog steeds met BCP, Steenhouwerij Smits en Zn. of Frank Koel, die werkzaam is in kerkinterieurs", vertelt Karel, die aangeeft 'dat velen ons bedrijf mogelijk nog niet kennen'. "Diverse horecagelegenheden in Cuijk zijn voor een deel door ons verzorgd, zoals de bars in de Schouwburg, De Looierij, maar we hebben ook verschillende projecten opgeleverd bij bedrijven en gemeenten. De burgemeesterskamer van Wim Hillenaar is door ons ingericht, maar ook de lessenaar in de Cuijkse raadszaal, de kantoren en balies bij Taxi van Dijk, Impress en bijvoorbeeld het stiltecentrum in Castella en het interieur voor het Gezondheids- en Werkplein komen van onze hand. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Maar ook particulieren, praktijken en landelijke bedrijven doen een beroep op ons voor een interieur, van design tot klassieke stijl." Karel vervolgt: "Natuurlijk maken wij na overleg met de cliënt zelf van het ontwerp de tekening. Soms in 3D. Het aanleveren van een opdracht loopt ook via externe interieurarchitecten. Zo garanderen wij altijd een hoogwaardig kwaliteitsproduct."
Meer informatie via Van den Boom Interieurbouw Cuijk, Lange Beijerd 12 in Cuijk, tel. 06-29151844 of online: vandenboomcuijk.nl

Meer berichten