Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De drie genomineerden (v.l.n.r.): Stijn Heijs, Stephan Hamers en Rob Besemer
De drie genomineerden (v.l.n.r.): Stijn Heijs, Stephan Hamers en Rob Besemer

Rob Besemer, Stijn Heijs en Stephan Hamers genomineerd voor Ondernemersprijs

  •   658 keer gelezen   Zakelijk

BEUGEN | Rob Besemer van Mill Panel uit Mill, Stijn Heijs van Henra Aanhangwagens uit Overloon en Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek uit Beugen zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2019. Voorzitter Martin van Collenburg – van de gelijknamige stichting – heeft ze vanmiddag aan het publiek gepresenteerd.

Door Patricia de Ryck

Van Collenburg: "Ieder jaar sta ik er weer versteld van wat voor goede ondernemers wij in de regio hebben. Deze bedrijven kende ik persoonlijk niet, maar ik ben verrast door wat ze doen. Ze leveren echt een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van onze regio."

Stephan Hamers
"Ik doe dagelijks mijn best om onder de grond te blijven; ben ik toch nog boven gekomen", lacht Stephan Hamers als reactie daarop. Hij is in 2011 Hamers Leidingtechniek gestart, waarmee hij gespecialiseerd is in sleufloze riool reparatie- en renovatietechnieken. Dagelijks zijn er zo'n 15 medewerkers landelijk onderweg.

Rob Besemer
Wist je dat het eerste Tiny House-straatje in Nederland is ontwikkeld door een bedrijf uit Mill? Genomineerde Rob Besemer van Mill Panel vertelt het tijdens zijn presentatie. In 1969 werd Mill Panel opgericht als panelenafdeling van Houtbedrijf van Hout uit Mill, in 2001 is het verzelfstandigd met Rob Besemer als directeur en later mede-eigenaar. Vier jaar geleden heeft hij daarnaast Mill Home opgezet. "Onze tiny houses zijn het antwoord op de torenhoge huizenprijzen en het woningtekort."

Stijn Heijs
Stijn Heijs wijst er op dat onze regio veel goede en ondernemende bedrijven kent. "We zijn alleen veel te bescheiden." Hij heeft zelf in 2013 het bijna failliete Henra Aanhangwagens in Overloon overgenomen. Dit bedrijf maakt maatwerk aanhangwagens. De turn around was zeer succesvol. Van randje faillissement maken ze nu jaar op jaar een enorme groei door.
De uitreiking van de Ondernemersprijs vindt plaats op donderdag 7 november in de Schouwburg Cuijk. Info: www.deondernemersprijs.nl

Meer berichten