Fritz Abrahams, eigenaar van Fritz-Events, kijkt uit naar de Open dag.
Fritz Abrahams, eigenaar van Fritz-Events, kijkt uit naar de Open dag.

Demo's en optredens bij open dag Fritz-Events in Cuijk

Zakelijk 383 keer gelezen

CUIJK | Ben jij op zoek naar nieuwe dj-gear, lichteffecten, een geluidsset, special effects of een kabeltje? Dan is de Open dag van Fritz-Events op zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00 uur dé gelegenheid om deze zoektocht succesvol af te ronden. Of om gewoon eens een kijkje te komen nemen in de licht- en geluidswinkel in Cuijk en te genieten van optredens en productdemonstraties.

Licht, geluid en special effects dragen bij aan beleving. Fritz-Events is van mening dat je pas de juiste keus kunt maken wanneer je dit soort producten zelf hebt ervaren. Daarom is de showroom van de winkel vernieuwd en wordt deze Open dag gehouden. Uiteraard wordt dit geen gewone winkeldag, maar zijn er vette prijzen te winnen en vinden er diverse activiteiten plaats. Zo zijn er verschillende bekende merken aanwezig met demo's van de vetste nieuwe producten. In en om de winkel kun je allerlei lichteffecten werkend zien, dj-spullen uittesten, flightcase-onderdelen uitzoeken, kabels in allerlei soorten en maten vinden en geluidssets beluisteren.

Optredens
Daarnaast zijn 28 september ook enkele spetterende optredens. Niemand minder dan Chris Deluxe komt namelijk draaien. Deze dj is bekend van onder andere Radio 538 en SLAM!, waar hij regelmatig de vetste sets produceert. Met scratches en andere technieken weet hij als geen ander nummers moeiteloos door en aan elkaar te mixen. Of het nu hiphop, house, pop of rock is, Chris Deluxe weet er wel raad mee. Ook The Mule Stompers geven acte de présence. Dit duo uit Nijmegen speelt zogenaamde akoestische swing jazz en grijpt daarbij terug op de beginjaren van de jazz, country en swing, oftewel de jaren '30 en '40 van de vorige eeuw. Verder zijn er optredens van de dj's/producers Benjamin Bogart en Daan de Haardt. Er worden eveneens diverse leuke prijzen weggegeven. Bovendien kun je profiteren van leuke acties en mooie aanbiedingen.
De Open dag bij Fritz-Events duurt zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in en om de winkel aan de Weldaad 7b in Cuijk. De entree is gratis. Er rijdt (elk kwartier) een pendelbus vanaf het station en de Gildekamp in Cuijk. Info: www.fritz-events.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant