Het team van de Slaapsfeer Groep, die winkels heeft in Beers, Beuningen en Groesbeek.
Het team van de Slaapsfeer Groep, die winkels heeft in Beers, Beuningen en Groesbeek.

Jaarlijkse Magazijn Stuntverkoop bij Slaapsfeer Beers

Zakelijk 1.193 keer gelezen

BEERS | Deskundigheid, advisering, service en toegankelijkheid vormen de kernwaarden van Slaapsfeer. "We hebben in Beers, Beuningen en Groesbeek grote showrooms om mensen te inspireren. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk", laat een woordvoerder van het bedrijf weten. Op donderdag 10 oktober start de jaarlijkse Magazijn Stuntverkoop bij Slaapsfeer Beers.

"Omdat we begrijpen dat mensen een bed niet vaak kopen, nemen we alle tijd om te adviseren en binnen het budget de beste slaapoplossing te vinden. Wil je persoonlijk advies, de verschillende bedden ervaren en slagen voor een eerlijke en reële prijs? Kom dan naar onze winkel in Beers, Beuningen of Groesbeek. Want wanneer je een investering in je gezondheid doet en waarop je een-derde van je leven doorbrengt, dan wil je toch weten, voelen en ervaren wat je koopt?"
Tijdens de Stuntverkoop is de winkel aan de Gildeweg 17 ook geopend. In totaal bedient de Slaapsfeer Groep het gebied Nijmegen-Venlo-Den Bosch met 6000m2 aan keuze. De Stuntverkoop is voor het zevende jaar en voor de tweede keer in alle winkels. "Met de kwaliteit en service waar we bekend om staan, nu tijdelijk voor bodemprijzen. We hebben extra koopavonden en zijn zondag 13 en 20 oktober ook geopend. Op enorm veel boxsprings, matrassen, kasten, slaapkamers, dekbedden et cetera zijn er hoge kortingen. Met kortingen tot wel 50% en soms zelfs meer). Maar let op: Op is op."
De Stuntverkoop start donderdag 10 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant