Coppens viert feest.
Coppens viert feest.

Feest bij Coppens in Volkel tijdens de Coppens-10-daagse

Zakelijk 689 keer gelezen

VOLKEL | Bij Warenhuis Coppens in Volkel worden weer de Coppens-10-daagse gehouden. Dit betekent feest voor iedereen van 17 tot en met 27 oktober.

Bij dit jaarlijks terugkerende feest presenteert Coppens online een folder met tal van aanbiedingen van alle afdelingen. Oktober is dé woonmaand. Met de herfst in aantocht gaan we weer meer naar binnen. Bij Coppens vind je betaalbare meubels en verlichting, PVC en andere vloeren. Je kunt je huis hier compleet inrichten. Maak het binnen warm, knus en gezellig. Maar Coppens biedt veel meer. Je gaat hier niet alleen heen voor de inrichting binnen het huis. Ook zijn er in oktober speciale tuinmeubel- en barbecue sale acties te vinden. Op huishoudelijk gebied heeft Coppens alle bekende merken in huis. Op deze afdeling vind je tal van acties en super aanbiedingen. Bekijk de folder online of loop eens binnen in het warenhuis.

Schmink
In het achterhoofd ben je misschien al bezig met cadeautjes voor de decembermaand. Speelgoed en de nieuwste woonaccessoires zijn bij Coppens in groten getale aanwezig. Schmink is een leuk cadeautje, maar ook leuk om te (laten) zien. Op 19 en 27 oktober is een schminkster aanwezig om kinderen te schminken. De collectie Grimas schmink is dit seizoen heel uitgebreid. Dit sluit mooi aan op het aanbod Halloweenkleding- en accessoires. Durf jij het aan om te komen kijken? Coppens Warenhuis is extra open op de zondagen 20 en 27 oktober, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Koffie en dichtbij parkeren is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant