Ellen en Gerard van Veldhoven wonnen een 'Reclaimed Wood'-tafel van Deponti ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Aura. Rechts: Esmee Dreesen van Aura.
Ellen en Gerard van Veldhoven wonnen een 'Reclaimed Wood'-tafel van Deponti ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Aura. Rechts: Esmee Dreesen van Aura.

Aura reikt prijs 10-jarig jubileum uit: 'We winnen nooit wat, dus we waren enorm verrast'

Zakelijk 713 keer gelezen

SINT HUBERT | Aura Sint Hubert vierde eerder dit jaar haar 10-jarig bestaan. Ter gelegenheid van de feest-tiendaagse gaf het bedrijf een 'Reclaimed Wood'-tafel weg. De prijsuitreiking vond afgelopen vrijdag plaats bij Ellen en Gerard van Veldhoven in Langenboom. "We winnen nooit wat, dus we waren enorm verrast", zegt Ellen.

Het tweetal woont in Langenboom en liet eerder dit jaar een overkapping plaatsen achter de woning. In de feest-tiendaagse ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Aura maakte het echtpaar automatisch kans op deze bijzondere, handgemaakte 'Reclaimed Wood'-tafel van Deponti. "Ik grapte nog in de winkel: 'Wij zijn al gelukkig in de liefde.' Want we winnen nooit iets. Toen een paar weken later Jörgen en Esmee voor de deur stonden, kon ik het eerst niet geloven. Dit is natuurlijk een mooie verrassing en we zijn ook heel blij met deze prijs." Haar man Gerard vult aan: "Koffie, thee, eten en drinken. We doen alles aan die tafel, die we een mooi plekje onder onze overkapping hebben gegeven en waar we ook veel plezier van beleven."

Flink uitgepakt
"We hebben flink uitgepakt rond ons tienjarig jubileum". Samen met Deponti leverancier van onze terrasoverkappingen en tafels, hebben we de prijs uitgereikt, vertelt Esmee Dreesen-ten Haaf van Aura Sint Hubert, dat is gespecialiseerd in terrasoverkappingen en garagedeuren. "Klanten zijn altijd welkom in onze showroom en we nemen op zaterdag 26 of zondag 27 oktober deel aan de Lifestyle Festival in Cuijk. Onze winkel is dan gesloten, maar staan we voor u klaar in Cuijk." 
Info: Aura, Past. Jacobsstraat 2c, Sint Hubert, tel. 06-54 330 330 of aurasinthubert.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant