Restaurant De Heerlijkheid in Boxmeer wordt De Weijer.
Restaurant De Heerlijkheid in Boxmeer wordt De Weijer. Foto: Twan Toonen

'De Heerlijkheid' in Boxmeer wordt restaurant 'De Weijer'

Zakelijk 2.204 keer gelezen

BOXMEER | Vanaf februari gaat restaurant De Heerlijkheid in De Weijer in Boxmeer onder een nieuwe naam verder: De Weijer.

De ambitieuze chef Martijn ten Brinke vertrekt per februari naar Spanje om stage te lopen bij een sterrenzaak. "Goed dat hij zijn ambitie volgt" vindt directeur Peter-Paul Kissels van De Weijer. Vanaf dat moment zal het restaurantconcept veranderen. Het theatermenu wordt bijvoorbeeld uitgebreid naar de avonden dat er geen voorstelling is en het is de bedoeling dat je er ook snel een hapje kunt eten. De organisatie van De Weijer is nog aan het nadenken over de invulling van de nieuwe kaart. "Het blijft in ieder geval bijzonder eten, we zijn veel te blij met de unieke ervaring die mensen hier in het restaurant krijgen. De Weijer heeft als functie om mensen te verrassen en het gesprek aan te wakkeren. Dat blijven we doen."

'Zijn cultureel huis'
Kissels vult aan: "We zijn ongelofelijk trots op waar het restaurant staat en op de kwaliteit die er wordt geleverd. Het is echt een eigen merk geworden, maar dat heeft ook het gevolg dat je twee merken, met bijbehorende aandacht en marketing in de lucht moet houden. Daar hebben we de capaciteit niet voor en het was ook niet de insteek toen we zeven jaar geleden aan De Weijer begonnen. We zijn op de eerste plaats een cultureel huis."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant