Activiteit: Prijzen Scoren tijdens Cuijk KeiGoed bij WeLoveVoetbal en Marc Sport
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5087617&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/maasdriehoek&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=582,583" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
  • Alles
  • (65)
    Evenement

Prijzen Scoren tijdens Cuijk KeiGoed bij WeLoveVoetbal en Marc Sport

zondag 16 juni 11:00 t/m 17:00 uur

Prijzen scoren bij WeLoveVoetbal en Marc Sport in de Molenstraat voor jezelf en voor je voetbalclub

In de Molenstraat kunnen tijdens Cuijk Keigoed op zondag 16 juni kids en volwassenen hun beste beentje voorzetten om een of meerdere prijzen in de wacht te slepen. Bovendien kan je - net als vorig jaar bij Marc Sport - je club rijk schieten!

Voetbalschool WeLoveVoetbal verzorgt in samenwerking met Marc Sport op het parkeerplein tegenover de sportwinkel verschillende voetbalspellen, waarbij bezoekers hun balbehendigheid, (trap)techniek en misschien wel een beetje geluk kunnen laten zien.

Per spel worden scores bijgehouden, die elke twee uur een winnaar per leeftijdscategorie laten zien, die direct in het zonnetje worden gezet. Deelnemers kunnen zo vaak meedoen als zij willen om scores te verbeteren. 

SCHIET JE CLUB RIJK

Degenen die niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalclub een willen prijs winnen, doen er goed aan om - voor een grotere winkans - teamleden uit te nodigen om een poging te wagen bij het Schiet-je-club-rijk-spel. Dagwinnaars kunnen naast de welverdiende eer rekenen op een gratis teamclinic van WeLoveVoetbal en nieuwe Erima voetballen!

INDIVIDUELE CLINICS EN SHOPTEGOED

Maar dat is nog niet alles. De hoofdprijzen: individuele voetbalclinics voor kids t/m 14 jaar en shoppen bij Marc Sport voor bedragen tot een waarde van €150 worden uitgereikt aan de nummers 1 en 2 per leeftijdscategorie, die over de hele dag de beste score over alle spellen behalen. Deze winnaars worden uitgenodigd om de week erna officieel hun prijs overhandigd te krijgen.

TIPS&TRICS

Speel je niet mee om te winnen, maar om tips&trics te krijgen, dan ben je er ook aan het goede adres! De trainers van WeLoveVoetbal zijn er tevens om met name de kids te helpen met hun techniek, zelfvertrouwen en specifieke vragen.

Een van de trainers (en oprichters) van WeLoveVoetbal is Cuijkenaar Marinho Letemahulu, die onlangs een haantje kreeg voor zijn 93 interlands in het Nederlands futsalteam en zijn verdienste in mei vereeuwigd zag op de Wall of fame van de KNVB in Zeist.

Bij de pannakooi zal onder andere trainer Jean Pierre Semeleer tips&trics geven: de allereerste winnaar van het pannatoernooi Masters of the Game in Nederland.

Of je nu een balkunstenaar bent, een beginnend voetballer, een speler met een techniekvraag, of een voorbijganger die wel zin heeft in wat actie: wees welkom!

-------------

WeLoveVoetbal geeft trainingen in 8-wekensessies aan kids tussen 6 en 14 jaar, dit seizoen in Cuijk en Mook. Niet wat je kunt, maar wat je wilt bereiken staat centraal bij de trainingen. Met een persoonlijke aanpak wordt er gewerkt aan techniek, ontwikkeling en zelfvertrouwen in combinatie met een volle dosis energie en plezier. Kijk op www.welovevoetbal.nl voor meer informatie.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5092957&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/maasdriehoek&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=582,583" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10661552&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=kliknieuws.nl/maasdriehoek&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=582,583" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5099673&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=kliknieuws.nl/maasdriehoek&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=582,583" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>