Decemberactie van Gennepse ondernemers gaat zondag van start.
Decemberactie van Gennepse ondernemers gaat zondag van start.

Actie 'Zegels plakken en prijzen pakken' in Gennep start zondag

Centrum 324 keer gelezen

GENNEP | Het traditionele 'Zegels plakken en prijzen pakken' in Gennep gaat op de koopzondag van 27 november van start. Ook dit jaar komt er weer een Decemberactie van de Ondernemers Vereniging Gennep (OVG). Deze actie loopt tot en met 31 december, waarin de koopzondagen 27 november, 11 en 18 december zijn.

Op de laatste twee koopzondagen rijdt er een verwarmde huifkar in de straten van Gennep-centrum, waar bezoekers gratis op kunnen stappen. Bovendien is er op 11 december een kerstmarkt. De 32 deelnemende ondernemers zijn herkenbaar aan de poster in hun bedrijf en staan ook vermeld op de spaarkaarten.

Trekkingen
Volle kaarten kunnen worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde bussen bij Albert Heijn, Bruna, Coop, Jan Linders, Jumbo en Multimate. Er zijn prijstrekkingen op zaterdag 3, 10, 17 december en op dinsdag 27 december. Eén van de weekprijzen is 2 minuten gratis shoppen in één van de deelnemende supermarkten. Verder zijn de welbekende winterpakketten, samengesteld met cadeaus van deelnemende ondernemers, weer van de partij en worden er cadeaubonnen en andere prijzen verloot. De winnaars worden door de OVG gebeld.

Hoofdprijzen
Uit alle ontvangen volle kaarten worden op woensdag 11 januari 2017 in Brasserie 't Geveltje de hoofdprijzen getrokken. Deze hoofdprijzen bestaan onder meer uit een prachtige fiets, een meubelcheque, tweemaal een make-over cheque, dinercheque en diverse fraaie cadeaus van deelnemende winkeliers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant