De Party Animals zijn 13 januari van de partij bij de 90's Party.
De Party Animals zijn 13 januari van de partij bij de 90's Party.

CV De Geitenbok pakt groots uit voor 66-jarig jubileum

Carnaval 911 keer gelezen

BOKSMÈR | Carnavalsvereniging De Geitenbok uit Boxmeer viert in 2017 haar 66-jarig bestaan en pakt daarom in het weekend van januari 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari groots uit met een uitgebreid driedaags feestprogramma dat jong en oud zal kunnen boeien.

"Met ons jubileumweekend en programma willen wij heel Boxmeer bedanken voor 66 jaar carnaval, waardoor het 'Geite- en Bokkeriek' toch net weer iets gezelliger is geworden om te wonen", aldus voorzitter Maikel van Bakel van CV De Geitenbok.
Op vrijdag 13 januari wordt om 9.00 uur gestart met de musical 'Alles is Niets, Niets is Alles' voor alle basisschoolleerlingen van Boxmeer. De officiële start van het jubileumweekend is om 16.30 uur met een bijeenkomst voor leden en genodigden. Om 20.00 uur gaat het dak eraf met de 90's Party van Radio Veronica en live optredens van 2 Brothers On The 4th Floor, Captain Jack, Twenty4Seven en de Party Animals. Kaarten à 11,00 euro zijn verkrijgbaar via de site https://ticketmoves.nl/events/139.
Op zaterdag 14 januari is er vanaf 13.30 uur 'unne kei gezellige middag' met liedjes van vroeger en nu en de musical 'Alles is Niets...'. Om 19.00 uur is er een feest voor alle gemeentelijke jeugdcarnavalsverenigingen en vanaf 20.00 uur gaat het dak eraf met een feestavond, met muziek voor iedereen, Wipneus en Pim en de Poco Loco Discoshow. Entree is vrij.
Op zondag 15 januari is er een brunch (voor leden en genodigden) en om 12.00 uur start de gezellige familiemiddag inclusief de receptie van jubileumprins Frank d'n Urste.

Locatie van alle feestelijkheden is de feesttempel achter Cantina La Bamba en Riche in Boxmeer. Info: www.degeitenbok.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant