Als het aan de Young Talent Group ligt, komt de nieuwste fabriek van Tesla naar het Land van Cuijk.
Als het aan de Young Talent Group ligt, komt de nieuwste fabriek van Tesla naar het Land van Cuijk.

'Young Talent Group wil Tesla naar Land van Cuijk halen'

Opmerkelijk 717 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | The Young Talent Group doet er alles aan om Tesla-CEO Elon Musk te overtuigen om de nieuwste fabriek in deze regio te vestigen. Ze hebben een videoboodschap gemaakt, die via social media al volop wordt gedeeld.

Talent Paul Verhoeven legt uit: "Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft recent aangegeven dat hij de nieuwe Tesla Gigafabriek naar Nederland wil halen. Tesla is op dit moment namelijk op zoek naar een geschikte locatie in Europa. Toen wij dat hoorden, dachten we meteen: dan hoort-ie in het Land van Cuijk. Er is industriegrond in overvloed en de korte verbinding naar 'automotive' Duitsland maakt het interessant voor Tesla. Ook toeleveranciers als NXP en Inalfa liggen om de hoek."
Via de politiek zijn veel regio's al aan het lobbyen, maar The Young Talent Group pakt het aan op een andere manier. "We richten ons direct tot Elon Musk en hebben hem middels een videoboodschap gevraagd of hij zijn fabriek hier wil vestigen. De boodschap die op YouTube is geplaatst en via Twitter en Facebook wordt gedeeld, is gemaakt aan de snelweg A73 bij het RBL in Haps. Dan zie de CEO meteen dat grote internationale bedrijven als Danone Nutricia ook in deze regio actief zijn."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant