Elzendaalcollege houdt informatieavonden voor ouders van kinderen uit groep 7-8.
Elzendaalcollege houdt informatieavonden voor ouders van kinderen uit groep 7-8.

Informatieavonden Elzendaalcollege voor ouders van groep 7-8

Onderwijs 301 keer gelezen

BOXMEER/GENNEP | Wat staat mijn kind te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit? De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseert de school infoavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

De informatieavonden van het Elzendaalcollege in Boxmeer vinden plaats op maandag 23 en dinsdag 24 januari van 19.30 tot 21.00 uur (onderbouwlocatie, Stationsweg 38, Boxmeer). Ouders krijgen onder andere informatie over de onderwijssoorten mavo, havo, atheneum en gymnasium, maar ook over persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia en Cambridge), de sportklas, Design & Innovation en sport & cultuur met EC+.
De informatieavond van het Elzendaalcollege in Gennep vindt plaats op donderdag 26 januari van 19.30 tot 21.00 uur (Stiemensweg 40, Gennep). De school geeft informatie over onder andere de onderwijssoorten basisberoeps, kaderberoeps, mavo, en leerjaar 1, 2 en 3 van havo/vwo, persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation en Passies & Dromen. Het programma van beide avonden is gelijk.

Proeflessen en open huis
Het Elzendaalcollege organiseert in februari ook nog enkele proeflessen voor groep 8-leerlingen. Voor een uitgebreide kennismaking is iedereen welkom tijdens het open huis op woensdag 8 februari tussen 15.30 en 20.30 uur op het Elzendaalcollege in Boxmeer en op woensdag 15 februari tussen 17.30 en 21.00 uur op het Elzendaalcollege in Gennep.
Meer informatie: www.elzendaalcollege.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant