De gezamenlijke scholen in de regio organiseren op 31 januari een beroepenavond voor vmbo'ers.
De gezamenlijke scholen in de regio organiseren op 31 januari een beroepenavond voor vmbo'ers.

Beroepenavond voor derde- en vierdejaars vmbo'ers

Onderwijs 293 keer gelezen

BOXMEER/CUIJK | Om derde- en vierdejaars vmbo-leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst, organiseren verschillende scholen uit de regio een gezamenlijke beroepenavond op dinsdag 31 januari.

De beroepenavond is een initiatief van het Elzendaalcollege, Merletcollege, Metameer, MBO College de Maasvallei en ROC de Leijgraaf, de Korenaer, Helicon opleidingen en Lionsclub Nijmegen Brabantse Poort. Wat wil ik worden? Welke baan lijkt me leuk? Past deze baan bij mij? Leerlingen van het vmbo moeten al op jonge leeftijd nadenken over hun toekomst. "Deze gezamenlijke beroepenavond is een handig hulpmiddel voor het kiezen van de juiste richting", vertelt Muriëlle van Bergen, decaan van het Merletcollege. "We willen onze leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden en nodigen hiervoor tientallen beroepsbeoefenaars uit."
De beroepenavond vindt plaats op dinsdag 31 januari van 19.00 tot 21.45 uur op twee locaties in Cuijk: ROC de Leijgraaf (Jan van Cuijkstraat 52) en het Merletcollege (Grotestraat 144).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant