Voorbereiding op Engelstalig toneelstukje tijdens masterclass tto in Stevensbeek 2016.
Voorbereiding op Engelstalig toneelstukje tijdens masterclass tto in Stevensbeek 2016.

Masterclasses Engels bij Metameer voor groepen acht

Onderwijs 397 keer gelezen

STEVENSBEEK | Leerlingen van groep acht van Metameer worden uitgenodigd voor de masterclasses tweetalig onderwijs (tto) in Stevensbeek en Boxmeer. Hoe gaat zo'n les? Spreken ze echt altijd Engels? Is tto iets voor mij? Vragen waarop de basisschoolleerlingen zelf het antwoord gaan vinden tijdens de masterclasses.

Op woensdag 1 februari is de masterclass tweetalig havo/vwo in Stevensbeek (Stevensbeekseweg). Op woensdag 8 februari kunnen groep 8-leerlingen kiezen voor tweetalig jenaplan vmbo of tweetalig jenaplan havo/vwo in Boxmeer (locatie jenaplan). De masterclasses beginnen om 13.30 uur. Opgeven voor één of beide masterclasses is mogelijk op de website www.metameer.nl/momenten

Leerling raadt masterclass aan
Luc Centen uit Sint Anthonis deed vorig jaar mee aan de masterclass in Stevensbeek en zit nu in de brugklas tweetalig havo/vwo. Tijdens de masterclass kreeg hij een goed beeld van de school en van tto. Luc kan het dan ook iedereen aanraden die misschien tto wil gaan doen. Over de masterclass zegt hij: "De lessen waren leuk. We hebben in het Engels spelletjes gedaan en in het Engels een toneelstukje gedaan. Ze legden alles goed uit."
Meer informatie via de website www.metameer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant