Bert Koenders is eregast op pronkzitting BCV De Geitenbok in Boxmeer. (foto: Rijksoverheid)
Bert Koenders is eregast op pronkzitting BCV De Geitenbok in Boxmeer. (foto: Rijksoverheid)

Minister Bert Koenders eregast op 'Pronkzitting 2017: Roet toe 66'

Carnaval 353 keer gelezen

BOXMEER | Dit jaar staat de pronkzitting in het teken van het 66 jarig jubileum van BCV de Geitenbok. Een kleine greep uit het programma: diverse komische acts van onder andere de VOPC, Dien en Door, Toon en Johan, Guus en Truus, Melanie en Fleur en de Soestjes. De kaartverkoop start zaterdag 28 januari.

Ook zal Peter Centen dit jaar weer een buut ten tonele brengen en zal Guido Kusters na jaren weer in de ton kruipen. Die van Carel verzorgen het openingslied en een muzikaal intermezzo en ook zal de dansgarde Purple Rain weer van de partij zijn met een aantal spetterende dansen. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van hofkapel de Liefhebbers. De presentatie is dit jaar in handen van een vrouwelijk duo.
Daarnaast zal er ook weer een prominente gast aanwezig zijn, te weten minister Bert Koenders (PvdA) van Buitenlandse Zaken, samen met Emile Roemer (SP) en Erik Ronnes (CDA). Zij komen politiek Den Haag vertegenwoordigen.
Dit zittingen zijn op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari (om 19.30 uur) en op zondag 12 februari (om 13.30 uur). Kaartjes kosten 13 euro per persoon en voor KBO leden 11 euro. De reguliere kaartverkoop zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari vanaf 10.00 uur bij Riche in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant