Leerlingen met de robot van het vak 'Design en Innovation'.
Leerlingen met de robot van het vak 'Design en Innovation'.

Open huis Elzendaalcollege in Gennep en Boxmeer

Onderwijs 449 keer gelezen

GENNEP/BOXMEER | Sfeer proeven: dat is het voornaamste doel van het open huis van het Elzendaalcollege. Leerlingen van groep 7 en 8 zijn samen met hun ouders, broertjes/zusjes en andere belangstellenden van harte welkom op woensdag 8 februari in Boxmeer en 15 februari in Gennep.

Leerlingen krijgen tijdens het open huis niet alleen uitleg over de verschillende vakken, maar mogen ook zelf proefjes doen, muziek maken, tekenen, sporten en nog veel meer. Bovendien ontmoeten zij huidige leerlingen van de school en maken zij kennis met de docenten.
Het open huis van Elzendaalcollege Boxmeer vindt plaats op woensdag 8 februari van 15.30 tot 20.30 uur. De route door de school start in het gebouw voor onderbouwleerlingen (Stationsweg 38). Er kan geparkeerd worden bij MSD Animal Health aan de overzijde van het spoor.
Elzendaalcollege Gennep houdt op woensdag 15 februari van 17.30 tot 21.00 uur open huis (Stiemensweg 40). Op beide locaties worden verkeersregelaars ingezet om bezoekers te begeleiden.

Proeflessen
De komende weken biedt het Elzendaalcollege diverse proeflessen aan. Op www.elzendaalcollege.nl is per locatie een pagina voor groep 7/8 ingericht met informatie over deze proeflessen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant