'Code Oranje - Tullibardine Whisky Barrel Aged' is het nieuwste speciaalbier van d'Ooijevaer.
'Code Oranje - Tullibardine Whisky Barrel Aged' is het nieuwste speciaalbier van d'Ooijevaer.

d'Ooijevaer lanceert 'vatgerijpt' speciaalbier

Opmerkelijk 869 keer gelezen

GENNEP | De creatievelingen uit wiens idee enkele jaren geleden het speciaalbier d'Ooijevaer werd geboren, zijn de afgelopen periode drukdoende geweest met het brouwen van een nieuw speciaalbiertje. Het draagt de naam 'Code Oranje - Tullibardine Whisky Barrel Aged' en is thans in een beperkte oplage beschikbaar.

"Zoals door de geschiedenis heen al vaker is gebleken, laat na een rustige periode d'Ooijevaer weer van zich horen. En de toon waarmee hij zich ditmaal uit, verklaart direct de periode van relatieve rust. In het diepste geheim, in de duistere krochten van ons geliefde stadje, werkte niemand minder dan d'Ooijevaer zelf aan de verrijking van het aan hem opgedragen bier. Hij deed dit niet alleen. Een welwillende ondernemer, met een benevelende neus voor kwaliteitsproducten; Omtzigt Trading, sprong samen met d'Ooijevaer in het diepe om te kijken wat er in het vat zat. En mensen, geloof de boodschapper van dit geheel; wat in het vat zat, is niet wat eruit kwam, maar iets nieuws is geboren. Een fantastisch vatgerijpt bier", omschrijven de zes initiatiefnemers van d'Ooijevaer (Stephan Konings, Bart Schouteten, Roy Kamps, Vincent Jansen, Michel Rouschop en Martijn Stevens) hun nieuwste brouwsel op de eigen Facebook-pagina. "Er zal regelmatig een Barrel Aged Code Oranje op de markt verschijnen."
d'Ooijevaer is een Genneper speciaalbier dat qua naam verwijst naar de ooievaar die jaarlijks broedt op het stadhuis in het Niersstadje. 'Code Oranje - Tullibardine Whisy Barrel Aged' is verkrijgbaar bij een select aantal slijterijen in de regio. Info: www.dooijevaer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant