Gezellig meezingers tijdens 'Twee Uurkes Vurraf' in Cuijk.
Gezellig meezingers tijdens 'Twee Uurkes Vurraf' in Cuijk.

'Twee Uurkes Vurraf' in Cuijk

Carnaval 532 keer gelezen

CUIJK | Op carnavalszaterdag 25 februari wordt voor de vierde maal Twee Uurkes Vurraf georganiseerd door leden van de Prinsen en Adjudantenclub de Nölers uit Cuijk. Ruim vijftig enthousiaste Kuukse artiesten zingen samen met de carnavalsvierders het Carnaval 2017 in.

Onder andere het duo Liek en Mariek, Ingrid, het Beerse duo Conny en Hetty, Neppie Kraft, de Kuukse Kèls, het overbekende duo Over de Top(s) en de Goldsingers. Ook het hele erepodium van het Kuukse Kwekconcours treedt op, met als hoogtepunt de winnaars: 'De ZZP-ers', die optreden met het lied 'We vieren het feessie bij de Nolers'.

Programma
Het programma deze middag wordt begonnen met om 12.11 exact een openingstune van echte Kuukse bodem. Traditioneel wordt daarna gezamenlijk het Kuuks Volkslied gezongen en daarna volgen nog veel gezellige meedeiners en Kuukse schlagers. Dit jolige festijn is in en voor café Goei Volluk aan de Grotestraat 23 in Cuijk. Voor het café wordt een tent gezet om het totale Kuuks Carnavalskoor in ieder geval van buiten droog te laten staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant