Werkzaamheden aan de weg in Grave.
Werkzaamheden aan de weg in Grave.

Herinrichting kruising Henri Dunantsingel-Stadhouderslaan in Grave

Verkeer en vervoer 301 keer gelezen

GRAVE | In het kader van onderhoudswerkzaamheden aan een gedeelte van de Henri Dunantsingel én het verkeersveiliger inrichten van de kruising Henri Dunantsingel-Stadhouderslaan in Grave worden er werkzaamheden uitgevoerd. De Henri Dunantsingel wordt gedeeltelijk opnieuw bestraat. De kruising Henri Dunantsingel-Stadhouderslaan wordt krapper ingericht en voorzien van een kruispuntplateau. Tevens wordt er een zebrapad aangelegd zodat de oversteek veiliger wordt.

Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV uit Sambeek start op maandag 6 maart met deze werkzaamheden. Naar verwachting duren de werkzaamheden maximaal 5 weken. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit de provincie Noord-Brabant.

Verkeersmaatregelen
De Henri Dunantsingel zal gedurende de hele periode afgesloten zijn voor doorgaand verkeer tussen de N324 en wijk Blauwe Dorp. Fietsers en voetgangers kunnen wel nog gebruik maken van het voetpad aan één zijde van het werk (fietsers afstappen). 
De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om de Stadhouderlaan, de enige ontsluiting van en naar wijk de Mars, open te houden voor verkeer. 
Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid middels bebording. De winkelvoorzieningen en sportvelden in het gebied zullen via deze omleiding ook bereikbaar blijven.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant