Komende vrijdag weer gratis Freerail Festival in Mill.
Komende vrijdag weer gratis Freerail Festival in Mill.

Komende vrijdag weer gratis Freerail Festival in Mill

Kunst en cultuur 354 keer gelezen

MILL | Ook dit jaar zal het gratis toegankelijke Freerail Festival weer plaatsvinden op Bevrijdingsdag. Een dag vol gezelligheid en muziek waarmee dit jaar alweer 72 jaar bevrijding en vrijheid gevierd wordt. De afgelopen jaren bewees het Freerail Festival in Mill een feest voor jong en oud te zijn. Dat zal vrijdag 5 mei niet anders zijn.

De eerste vier edities van Freerail werden volledig buiten op de spoorzone bij de Wissel aan de Spoorstraat in Mill gehouden. Ieder jaar groeide het festival beetje bij beetje, wat uiteindelijk leidde tot een mega podium en een heuse nachttent. "Tijdens de voorbereidingen van deze 5e editie drong het tot ons door. We beschikken bij de Wissel over een van de mooiste, zo niet het mooiste podium van de gemeente. Waarom zouden we hier geen gebruik van maken? Zo is de nachttent van vorig jaar "verplaatst" naar binnen. De plek van die tent zal nu functioneren als ingang van het festivalterrein", aldus de organisatie.

Informatie
Verschillende bands komen optreden en voor de kinderen is er een speeltuin. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Het Freerail Festival is vrijdag 5 mei van 14.00 tot 01.00 uur bij en rond De Wissel aan de Spoorstraat 41 in Mill. De toegang is gratis. Meer informatie en line-up op www.freerail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant