Het werk van Henry Kuppen dat te zien is op de kunstroute 'Een zomerlang Kuilen-kunst'.
Het werk van Henry Kuppen dat te zien is op de kunstroute 'Een zomerlang Kuilen-kunst'.

Route langs 30 werken voor 'Een zomerlang Kuilen-Kunst'

Kunst en cultuur 283 keer gelezen

MILL | Dit jaar staat de kunstroute in de gemeente Mill en Sint Hubert in het teken van Natuur- en Recreatiegebied De Kuilen. Maar liefst dertig kunstenaars hebben zich laten inspireren door de pracht en praal van/in dit gebied en exposeren met een kunstwerk langs en in de omgeving van de Kuilen en Langenboomse bossen.

Door de slinger aan ontroerende, grappige en leuke kunstwerken is een leuke en attractieve fiets/wandel-route van ruim 10 kilometer ontstaan rondom de Kuilen en Langenboomse Bossen. De route is bewegwijzerd en tussen 5 mei t/m 24 september te ondernemen. Daarna zal de kunst weer worden opgeruimd. Het routeboekje is verkrijgbaar op diverse toeristische locaties in het Land van Cuijk.
Het is inmiddels het vierde jaar dat de route wordt georganiseerd. Dit jaar hebben dertig kunstenaars zich laten inspireren door het thema en exposeren een werk. De kunstwerken zijn gemaakt door (amateur)kunstenaars, kunstcollectieven, vriendengroepen, hobbyclubs en organisaties voor mensen met een beperking. Zij doen dit op eigen kosten en risico en daarvoor in ruil krijgen zij promotie en een platform waarop zij hun creativiteit kunnen uiten. Kijk op www.kunstinlandvancuijk.nl/kunstwerken voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant