De Rock-it is één van de vijf 'superattracties' op de Boxmeerse kermis.
De Rock-it is één van de vijf 'superattracties' op de Boxmeerse kermis.

Vijf 'superattracties' op Boxmeerse kermis

Kunst en cultuur 673 keer gelezen

BOXMEER | Van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juni vindt de kermis van Boxmeer weer plaats. Vijf superattracties maken deel uit van de zomerkermis.

Ruim dertig attracties staan opgesteld op het Weijerplein, Burgemeester Hengstplein en aan de Raetsingel. De zogeheten 'superattracties' zijn de Rock-it, Experience, Booster, Breakdance en Polyp. Andere attracties zijn onder meer de Swingbob en Ghostcastle. Ook komen diverse andere nieuwe, maar wat kleinere, gezinsattracties naar de Boxmeerse kermis, zoals bijvoorbeeld de Jungle Cars, Mini Yet en de nostalgische bootjesmolen. Een woordvoerder van de gemeente Boxmeer laat weten dat 'er mogelijk nog een spectaculaire publiekstrekker bijkomt'.

Programma
Op vrijdag 23 juni vindt een bijzondere opening van de kermis plaats. Op zaterdagochtend 24 juni is Kinderbraderie en op zondag is een familiedag en de Prikkelarme Kermis. De maandag staat in het teken van de Zilveren Maandag aan het Raadhuisplein. De kermis wordt op dinsdag 27 juni afgesloten. Ook zal de foto-actie van oude (herkenbare) kermisfoto's een vervolg krijgen. Vorig jaar waren al een aantal van deze foto's te zien op de spanzeilen op het kermisterrein.
Info: www.kermisboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant