Gezelligheid tijdens een vorige koopzondag in Boxmeer.
Gezelligheid tijdens een vorige koopzondag in Boxmeer.

Volop activiteiten in centrum Boxmeer met Hemelvaart

Centrum 1.190 keer gelezen

BOXMEER | 'Boxmeer Bruist' is de slogan voor de Koopzondagen in Boxmeer. Dat credo is ook weer van toepassing tijdens de aankomende Koopzondag op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei), wanneer opnieuw van alles wordt georganiseerd in het centrum.

Natuurlijk zal de wekelijkse markt ook aanwezig zijn op het Raadhuisplein met de lekkerste en mooiste marktaanbiedingen. En deze Koopzondag kan men zelfs op twee marktjes rondsnuffelen, want op de Steenstraat-Zuid zal er een heuse brocante markt plaatsvinden.
"Zoals u op deze dag van ons gewend bent zullen diverse verenigingen zich presenteren. Denk daar bij aan Turnvereniging De Meere die hun kunsten zullen laten zien, net als de Nederlands kampioenen Partisan Athletics Cheerleaders, 10 Dance, de stoere jongen en meiden van Taekwando Chang Hun en de bruisende Musicalschool Étoile", legt de organisatie uit.

Vrolijke klanken
Overal in het centrum zullen vrolijke klanken klinken van onder andere de nostalgische orgelwagen van Papillon, zang van Suzanne Menheere en bijvoorbeeld Mixuremusic; een showband van maar liefst 35 muzikanten. In de Kloostertuin kun je geschminkt worden en zal Kindertheater Pimpernel op verschillende tijden een voorstelling geven. Ook kun je een gokje wagen bij Jack's Casino die deze dag naar buiten komt en ook voor het goede doel van Stiching Make a Wish kun je een gokje wagen en zelfs een prachtige auto van Opel Dealer Jetten winnen.

Jong talent gezocht
Tijdens Hemelvaartsdag kunnen jonge talenten van 6 tot en met 16 jaar uit de regio hun kunsten laten zien. Centrum Boxmeer (CB) heeft daarvoor een heuse wedstrijd opgezet. Er is een vakjury die een winnaar zal uitkiezen en de deze wint dan een Samsung-tablet A9.7. CB zoekt talenten in de breedst mogelijke zin; denk aan goochelaars, jongleurs, muzikanten, kunstenaars, dansers en danseressen. Geef jezelf op voor woensdag 24 mei per mail: koopzondagencentrumboxmeer@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant