De Everlanders zijn onlangs door Eldorado in het nieuw gestoken.
De Everlanders zijn onlangs door Eldorado in het nieuw gestoken.

Luizenmarkt De Everlanders in botenhal Plasmolen

Kunst en cultuur 666 keer gelezen

PLASMOLEN | Blaaskapel De Everlanders uit Middelaar organiseert op zondag 28 mei vanaf 10.00 uur weer hun tweejaarlijkse Luizenmarkt in de botenhal van Eldorado aan de Witteweg te Plasmolen. De entree bedraagt 2,00 euro (kinderen gratis) en er is ruime parkeergelegenheid.

Op zaterdag 27 mei gaan een slordige veertig vrijwilligers op pad om vanaf 09.00 uur luizenmarkt spullen in Middelaar en Plasmolen op te halen. Ook kunnen spullen vanaf 09.00 uur worden afgeleverd bij de botenhal. AUB geen grote gebruiksvoorwerpen zoals bedden, matrassen, bankstellen, (koel)kasten enzovoort. "We zijn erg blij dat we gebruik mogen maken van de botenhal", aldus Piet Horsten, één van de leden van De Everlanders. "Bezoekers kunnen er op hun gemak snuffelen, ook wanneer het regent, dat is wel een voordeel. Bezoekers staan al ruim voor 10.00 uur te dringen voor de hekken, zodat ze als eerste binnen zijn en de mooiste spullen voor het uitkiezen hebben. Dat is elk jaar weer een mooi gezicht. Om 11.00 uur worden er enkele items per opbod verkocht. Daar komen ook handelaren op af, want er zitten soms best waardevolle dingen bij", verzekert hij.

Sponsoring
De Everlanders zijn Jachthaven Eldorado bijzonder dankbaar voor 'het lenen' van de botenhal, maar ook voor de onlangs geschonken jassen. Eigenaar Sjors Winkelmolen zorgde voor mooie nieuwe jassen voor de kapel. De Everlanders zijn ook al van start gegaan met het voorbereiden op het 50-jarig bestaan in 2018!
De Luizenmarkt van De Everlanders is zondag 28 mei vanaf 10.00 uur bij Botenhal Eldorado in Plasmolen. Meer info: www.everlanders.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant