'Er zijn nogal wat steekhoudende argumenten op te voeren om die doortrekking van de A77 niet te willen.' (foto: Kees de Bruijn)
'Er zijn nogal wat steekhoudende argumenten op te voeren om die doortrekking van de A77 niet te willen.' (foto: Kees de Bruijn)

Wegwerkzaamheden A77/A73 en N264 bij Haps

Verkeer en vervoer 1.766 keer gelezen

HAPS | De Werkzaamheden aan de weg ter hoogte van Haps van de provincie en Rijkswaterstaat vallen samen in het weekend van vrijdag 16 juni om 19.00 uur tot en met maandag 19 juni 06.00 uur. Het betreft hier de reconstructie van de N264 en groot onderhoud aan de verbindingsbogen A77 richting de A73.

De wegwerkzaamheden van de provincie Noord-Brabant en Rijkswaterstaat vinden gelijktijdig plaats. Beide overheden hebben daarom de verkeersmaatregelen op elkaar afgestemd. De afsluitingen en omleidingen zijn gezamenlijk voorbereid en op deze manier wordt meer werk in korte tijd uitgevoerd en de hinder beperkt.

Reconstructie N264
De provincie wil door de aanleg van de zuidoostelijke randweg (komomleiding) bij Haps de doorstroming op de provinciale weg N264 verbeteren en de dagelijkse files bij de aansluiting met de A73 oplossen. Zo investeert de provincie vooral in de veiligheid en leefbaarheid in de kom van Haps. Tijdens de werkzaamheden is verkeer tussen Oeffelt en Haps niet mogelijk over de Oeffeltseweg.

Werkzaamheden verbindingsbogen A77 richting A73
Rijkswaterstaat pleegt groot onderhoud aan de verbindingsbogen A77 richting A73. Daarvoor zijn de op- en afrit aan de kant van Haps en de afrit vanuit de richting Boxmeer afgesloten op genoemde tijden van 16 tot en met 19 juni.

Omleidingsroutes
Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd van 10 minuten. Omdat de werkzaamheden gelijktijdig worden uitgevoerd komen de omleidingsroutes samen bij de aansluiting Cuijk op de A73 en over de N321.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant