De blije winnaars van de grote prijzen van de Postcode Loterij  (PL) op een rijtje in Bergen met in het midden  PL-ambassadrice Nicolette. Foto: Roy Beusker Fotografie
De blije winnaars van de grote prijzen van de Postcode Loterij (PL) op een rijtje in Bergen met in het midden PL-ambassadrice Nicolette. Foto: Roy Beusker Fotografie

Inwoners Bergen winnen 2 miljoen bij Postcode Loterij

Algemeen 2.641 keer gelezen

BERGEN | Het is groot feest in Bergen (Limburg), waar elf bewoners zaterdagmorgen werden verrast met de 2 Miljoen Prijs van de Postcode Loterij. Op postcode 5854 AE viel in de junitrekking deze miljoenenprijs.

Nietsvermoedend stond Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam zaterdagochten op de stoep bij de hoofdwinnaars in de Burgemeester Douvenstraat die de prijs verdelen. Zij overhandigde hen cheques van 66.666 euro tot 155.555 euro. 
Yvonne is een van de gelukkige winnaars en wint 155.555 euro. Haar vriend Ron wint nog eens 77.777 euro : "Wat geweldig! We zijn al twee jaar verloofd, dit mooie bedrag maakt het nu wel makkelijker om te gaan trouwen. Daarnaast willen we onze auto inruilen voor een droomauto."
Wim, winnaar van 155.555 euro, is blij verrast: "Ik heb een eigen bedrijf, waar ik het geld goed voor kan gebruiken. Bijna was ik gestopt met de Postcode Loterij, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan!"
Dorothee en Willy winnen 77.777 euro: "Wow! We zijn aan het verbouwen. Dus dit komt goed uit. En we gaan hier heerlijk van genieten met onze kinderen en kleinkinderen."
De elf deelnemers van de Postcode Loterij die met de volledige postcode 5854 AE meespelen verdelen één miljoen euro, de helft van de miljoenenprijs. 
De andere helft van de 2 Miljoen Prijs gaat naar de andere deelnemers waarvan de postcode begint met 5854. Per lot winnen deze 1.083 wijkwinnaars 662 euro, indien zij meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars krijgen komende week een brief met daarin de hoogte van hun prijs. 
De uitreiking van de prijs in Bergen is terug te kijken: facebook.com/postcodeloterij/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant