De organisatie van Oeffelt Outdoor. Foto: Ed van Alem
De organisatie van Oeffelt Outdoor. Foto: Ed van Alem

Oeffelt Outdoor met Dance en Rock

Kunst en cultuur 964 keer gelezen

OEFFELT | Het Raadhuisplein in Oeffelt wordt op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli weer omgetoverd tot muziekplein voor Oeffelt Outdoor. Op vrijdagavond is het aan de dj's en op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer voor een rockavond.

Joris van Gelder ( RAWFOODZ) zal het spektakel vrijdagavond aftrappen met een knallende show. De dj kijkt al tijden uit naar een optreden in zijn thuisdorp. Van Gelder geldt als opwarmertje voor het hoofdprogramma van vrijdagavond. Feestduo Charmante Gasten sluit deze feestavond namelijk af. Tim Bongers en Mitch Prijs zullen een show weggeven met diverse dance- en feestmuziek.
Een dag later is de opening voor rekening van Balloon Busters. Ze omschrijven hun muziek als Garagerock, vergelijkbaar met Twin Peaks, Wolf Alice. Als tweede band betreedt Black Solid de podiumwagen van HaHeBo. In deze band zorgen Mike Lichteveld en Joey Hofmans voor de Oeffeltse inbreng. Black Solid is een pop- en rockcoverband. Dit vijftal vertolkt hits van Jimmy Hendrix tot The Cranberries. Afsluiter van deze rockavond is een band met vier zeer ervaren muzikanten. The Pukes spelen al meer dan tien jaar in dezelfde bezetting en zorgen voor een overtuigend optreden.
Losse kaart voorverkoop € 7,50 Passe-partout voorverkoop € 12,50. Info: facebook.com/oeffeltoutdoor

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant