Het Hart-Koor repeteert in De Weijer.
Het Hart-Koor repeteert in De Weijer.

Proefdraaien met het Hart-Koor in De Weijer

Algemeen 339 keer gelezen

BOXMEER | Hart-Koor, een zanggroep voor mensen van grofweg 12 tot 30 jaar bestaat nu bijna een jaar en wil graag verder groeien met nieuwe leden. Daarom wordt dinsdag 19 september tussen 18.30 uur  - 19.45 u uur proefgedraaid in De Weijer.

Onder leiding van dirigente Loes Wijnhoven (bekend van Clean Pete) zijn er afgelopen jaar veel optredens geweest in Boxmeer, zoals verschillende maatschappelijke optredens, de opluistering van de familieviering op kerstavond in de basiliek, medewerking aan de gemeentelijke Dodenherdenking in het gemeentehuis en de uitvoering van een drukbezocht tuinconcert in Sambeek.
Op de agenda staan vooralsnog drie optredens in Boxmeer, namelijk deelname aan het kerstconcert van het Weijerkoor uit Boxmeer (zondag 10 december in de Kapel van de Zusters van Julie Postel), aan het kerstconcert van koor Voix-Là uit Beugen (zondag 17 december in De Weijer) en opnieuw aan de familieviering op kerstavond in de basiliek.
Het repertoire bestaat uit verschillende muziekstijlen, er wordt gewerkt aan muzikale zangontwikkeling en gestreefd naar regelmatige optredens. Voor aanmelding of meer informatie: hartkoorboxmeer@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant