Simone de Wildt (tweede van links) met haar medewerksters (vlnr) Lotte Reijers, José Boekelmans en Millie Toonen.
Simone de Wildt (tweede van links) met haar medewerksters (vlnr) Lotte Reijers, José Boekelmans en Millie Toonen.

Nieuwe praktijk voor huid- en oedeemtherapie in Gennep

Algemeen 681 keer gelezen

GENNEP | Simone de Wildt heeft recent haar praktijk voor huid- en oedeemtherapie in Gennep geopend. Dit is naast Ewijk en Malden haar derde vestiging. "Het verbeteren van de huidconditie bij een gezonde, beschadigde of zieke huid geeft me voldoening. Deskundigheid, een eerlijk advies en een persoonlijke benadering, daar staan we om bekend."

Tien jaar geleden begon De Wildt, die zelf een moeilijke huid had, haar eerste praktijk. "Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van acne, littekens, oedeem en licht- en lasertherapie."
Ook voor behandelingen tegen overbeharing, verwijderen van tatoeages en aanbrengen van permanente make-up ben je in Gennep aan het juiste adres.
Voor De Wildt aan de slag gaat, wordt eerst vrijblijvend een intakegesprek gehouden. "Dan bespreken we de klachten, vragen en verwachtingen. We voorzien de cliënt van alle informatie over de behandeling en zorgen dat er ruimte is om vragen te stellen. De huidtherapeute stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op inclusief prijsopgave. We kijken daarbij mee met de cliënt naar de mogelijkheden qua vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. We hebben met alle zorgverzekeraars contracten."
Wat De Wildt zo mooi vindt aan haar werk, is dat geen behandeling hetzelfde is. "Iedereen is anders. Als iemand stress heeft, dan herstelt de huid minder snel. Rookt de cliënt, dan zie je dat ook aan de huid. Daarom zijn wij oprecht geïnteresseerd in iemands leven en leefstijl, alleen dan kunnen wij een goed advies geven. De intake is erg belangrijk. Alleen als iemand weet waar hij of zij aan begint, kun je samen het maximale resultaat behalen."
Dat resultaat kan heel veel invloed hebben op iemands leven. "Denk bijvoorbeeld aan een puber die voor zijn gevoel nog nooit verkering gehad, omdat hij overmatig last heeft van acne. Hoe geweldig is het, dat hij als het beter gaat met zijn huid ook verkering krijgt. Of de dame die onzeker is door haar couperose. Die na één wijntje al knalrode wangen heeft. Dat kunnen we behandelen, waardoor ze alleen gekleurde blosjes krijgt. We kunnen op zoveel manieren helpen, ik heb het allerleukste werk." Langeweg 203, Gennep, 0487-523823,
http://huidtherapie-dewildt.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant