André Hazes junior zette afgelopen april een uitverkochte zaal Riche op kop.
André Hazes junior zette afgelopen april een uitverkochte zaal Riche op kop.

André Hazes junior kiest voor de Boxmeerse gezelligheid

Algemeen 519 keer gelezen

BOXMEER | De Amsterdamse Middag zoals die in april van dit jaar in zaal Riche in Boxmeer werd gehouden, krijgt 8 april volgend jaar een vervolg. Weer met volkszanger André Hazes junior.

Maar de komst van de Amsterdamse zanger en presentator, die tien jaar was toen zijn vader André overleed, was geen vanzelfsprekende zaak. "Hij had voor dezelfde dag en het zelfde tijdstip drie aanvragen meer liggen", zegt Sjaphanto Guntlisbergen, één van de organisatoren van de Amsterdamse Middag. "Belangrijkste prioriteit was om hem naar Boxmeer te halen. Hij is immens populair en mag op zo'n middag niet ontbreken." De Boxmeerse organisatie hoefde niet op de knieën te gaan liggen. "Het is hem dit jaar zo goed bevallen, dat hij er niet lang over na hoefde te denken. Hij liet ons weten voor de Boxmeerse gezelligheid te kiezen."
Ook Peter Beense, eveneens een volkszanger uit Amsterdam, geeft acte de présence in Boxmeer. Net als Johnny Romein uit Sint Anthonis. De presentatie komt waarschijnlijk voor rekening van Hans Kap, die als accordeonist in Amsterdam 'wereldfaam' bezit. Guntlisbergen: "Er komt nog een grote act. Nieuws daarover komt later." De eerste Amsterdamse Middag was bij Riche met 700 bezoekers uitverkocht.
De kaartverkoop voor 8 april start vanaf 1 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant