The grand final van Blues Alive, vorig jaar ver na middernacht.
The grand final van Blues Alive, vorig jaar ver na middernacht.

Vierde Blues Alive op stapel in De Weijer met nieuwe organisatie

Algemeen 215 keer gelezen

BOXMEER | Zaterdag 16 september vindt voor de vierde keer in De Weijer in Boxmeer Blues Alive plaats. Voor het eerst heeft Stichting Blues Alive Boxmeer de organisatie ervan in handen, met Sambekenaar Frank van Gemert als voorzitter.

"Het is altijd spannend om internationale muzikanten van zo'n hoog niveau voor een kleinschalig festival naar Boxmeer te krijgen", zegt Van Gemert. "Gelukkig wordt het festival inmiddels ook onder de muzikanten geroemd; de unieke kleinschalige sfeer, met een line up van hoog niveau. En dan bedoelen we mensen die op de grote podia van de wereld hebben gespeeld, en zelf gemakkelijk kunnen kiezen waar zij wel, en waar zij niet willen spelen. En dat in Boxmeer."
In meerdere ruimtes in De Weijer kan de bluesliefhebber genieten van muziek vertolkt door een keur aan buitenlandse artiesten.
Dit jaar is op veler verzoek Kat Riggens weer van de partij, en ook komen Meena Cryle met de Chris Fillmore band, Keith Dunn met band en Dede Priest met begeleiding naar De Weijer. Het festival begint om 20.15 uur (zaal is open om 19.30 uur) en eindigt in de kleine uurtjes met een spetterende jamsessie grand finale met alle muzikanten. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.bluesaliveboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant