Afbeelding
Foto: Martijn Schwillens

Medische pedicure, fysio, stresscoaching onder één dak

Algemeen 470 keer gelezen

GENNEP | Healthcenter Lifestyle in Gennep breidt haar activiteiten verder uit. Naast de uitgebreide fitnessmogelijkheden zijn er diverse nieuwe ondernemers die zich hebben aangesloten bij het centrum wat staat voor fitheid, vitaliteit en gezondheid.

Aan de Maasweg te Gennep is een compleet gezondheidscentrum aan het ontstaan. Naast het fitnesscentrum Lifestyle Gennep, gaan de volgende nieuwe partijen zich vestigen: Pedicure Maaike Welles , die een praktijk opent en gespecialiseerd is in medische pedicure. Hier kun je terecht voor alle mogelijke voetverzorging. Yvonne Meens opent haar praktijk voor stress-coaching en heeft een behandelplan wat helpt om anders met stress en spanning om te gaan. Guus Vonk is eigenaar van Lifestyle Fysiotherapie en sinds 1 februari gevestigd in het Lifestyle center.
Op zondag 24 september tussen 11 en 16 uur kunt u een bezoekje nemen en kennis maken met de nieuwe praktijken. Tijdens de Open Dag wordt er ook voor het eerst een demonstratie gegeven van een Thai Chi les. Verder zijn er demonstraties van de verschillende groepslessen die er bij Lifestyle Gennep worden gegeven. Van 60+, Zumba, Body Power tot de circuittraining aXtie. Vanaf 7.00 uur 's ochtends kan er gesport worden tot 22:00 's avonds, non stop. Afhankelijk van het doel kan er specifiek getraind worden op bijvoorbeeld buik, billen, benen, spierkracht, afvallen, spierversteviging en figuurcorrectie. September is uitgeroepen tot actiemaand, je kunt je gratis inschrijven tot en met 30 september en je kunt ook gebruik maken van een gratis proefweek. Wil je daarbij begeleiding, dan graag eerst een afspraak maken. Lifestyle healthcenter Gennep zit aan de Maasweg 49 te Gennep, kijk voor meer informatie op www.Lifestylegennep.nl of bel 0485-212424

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant