Een blik van boven in de Schouwburg Cuijk.
Een blik van boven in de Schouwburg Cuijk.

Vier het Leven start dit najaar met My Fair Lady

Algemeen 162 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het is voor ouderen uit het Land van Cuijk vanaf dit najaar mogelijk om via Stichting Vier het Leven naar de Schouwburg in Cuijk te gaan. De aftrap is op 30 november met My Fair Lady, de musical.

De start in Cuijk is uniek te noemen. Het is namelijk voor ouderen uit de Brabantse omliggende dorpen in het Land van Cuijk mogelijk om deel te nemen aan de uitjes in de Cuijkse Schouwburg. Onder het motto "Samen uit, samen genieten" organiseert Vier het Leven theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen, of niet meer alleen op pad wil gaan. Deelnemende ouderen kunnen samen met vrijwilligers van Vier het Leven naar diverse voorstellingen in de Schouwburg in Cuijk. Een vrijwilliger begeleidt maximaal 3 ouderen per theateravond naar het gezellige theater in het centrum van Cuijk. Tijdens een middag of avond uit ontstaan nieuwe ontmoetingen tussen ouderen onderling en tussen ouderen en vrijwilligers. Een bijzondere belevenis die het voor ouderen mogelijk maakt om mee te blijven doen.
Een team van vrijwilligers staat gereed om ouderen uit Cuijk en omstreken te begeleiden naar een cultureel uitje in Schouwburg Cuijk. Het programma is zeer divers. De aftrap is op donderdag 30 november Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl of bel het landelijke nummer: 035 524 5156.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant