De eerste meters maken op een Metworstpaard kan zaterdag op het oefenterrein aan de Parallelweg.
De eerste meters maken op een Metworstpaard kan zaterdag op het oefenterrein aan de Parallelweg.

Metworstruiters worden aan de Parallelweg geboren

Algemeen 172 keer gelezen

BOXMEER | Vereniging De Metworst houdt zaterdag 23 september weer de 'zomer-opstapmiddag' voor potentiële leden en ruiters die ooit nog eens mee willen doen aan de traditionele Metworstrennen.

Via de opstamiddag kan in een ongedwongen sfeer en op een rustige manier kennis worden gemaakt met Vereniging De Metworst. En ook hoe het voelt om als aankomend Metworstruiter vanaf de rug van één van de aanwezige pony's en paarden de wereld in te kijken.
Ervaren Metworstruiters en - leden zijn tijdens deze middag aanwezig. Zij zullen jong en oud uitleg geven over hoe je lid kunt worden van deze traditionele vereniging en uitleggen waar je aan moet voldoen om (ooit) als jonggezel aan de Metworstrennen te mogen deelnemen.
Diverse pony's en paarden staan klaar om onder deskundige begeleiding beginnende ruiters een gratis proefritje te laten maken. Aanmelden kan, maar is niet verplicht, en jongens en meisjes van alle leeftijden zijn welkom. Kleinere kinderen kunnen ook een ritje maken. De opstapmiddag is zaterdag 23 september van 14.00 uur tot 16.00 uur op het oefenterrein aan de Parallelweg in Boxmeer.
Aanmelden voor deze middag of lid worden van De Metworst, neem dan contact op via secretariaat@metworst.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant