Judith Logtens
Judith Logtens

Judith Logtens lijsttrekker VVD Boxmeer 

Algemeen 496 keer gelezen

BOXMEER | Huidig VVD-raadslid Judith Logtens moet in de gemeente Boxmeer lijsttrekker worden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. VVD Maasland heeft haar voorgedragen. Op dit moment bezet de VVD één raadszetel in Boxmeer.

Logtens heeft volgens het bestuur van de VVD-koepel Maasland 'met veel verve de enige raadszetel bemand.' De Boxmeerse is senior-medewerker bij CPV-Ingenium in Cuijk, waar alle vervangingsaanvragen voor schoolbesturen in de regio worden gecoördineerd. Zaterdag 28 oktober is de VVD Maasland Dag in Cultureel Centrum Roepaen in Ottersum. Op deze dag zal de algemene ledenvergadering een definitief besluit nemen over deze voordracht. Tijdens de ledenvergadering zullen ook de lijsttrekkers van de overige gemeenten van VVD Maasland worden gekozen en alle verkiezingsprogramma's worden vastgesteld.
VVD Maasland is het bestuurlijke samenwerkingsverband van de VVD in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis en Venray. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant