Afbeelding

Netwerken en ontmoeten voor toeristische plattelandsbedrijven

Algemeen 207 keer gelezen

CUIJK | Het PlatteLand van Cuijk heeft ruimte voor nieuwe leden. Het samenwerkingsverband voor toeristische plattelandsbedrijven, zet zich in voor plattelandspromotie en samenwerking van/in het Land van Cuijk! Het pallet dat als logo wordt gebruikt, staat voor de veelzijdigheid en kleinschaligheid van het PlatteLand van Cuijk. In 4 categorieën kunnen nieuwe leden zich aanmelden: overnachten, pleisterplaatsen, activiteiten en plattelandswinkels.

Plattelandsrondje
Daarnaast organiseert het PlatteLand van Cuijk jaarlijks het plattelandsrondje. Tijdens dit inmiddels befaamde rondje, is een groot aantal bedrijven open en zijn er leuke activiteiten te ondernemen bij de bedrijven. Een unieke kans om het platteland 'pur sang' te beleven.
Voor de deelnemers is er de plattelandsprijs aan gekoppeld: de prijs voor het beste, leukste en meest gastvrije bedrijf tijdens het Plattelandsrondje. Save the date voor 2018: zondag 19 mei!
Zie onsplattelandsrondje.nl/facebook ons plattelands rondje.

Ontmoeten & netwerken
Tot slot wil de vereniging, met op jaarbasis 2 ledenvergaderingen, een ledenuitje, een netwerkborrel en een kennisworkshop, voldoende ruimte en gelegenheid creëren om leden met elkaar te laten netwerken en sparren en elkaar te ontmoeten. De ervaring leert dat als leden elkaar en elkaars aanbod leren kennen, nieuwe initiatieven ontstaan en men gasten naar elkaar doorverwijst.

Lid worden?
Meld je voor 31 oktober aan via info@plattelandvancuijk.nl . Meer informatie over het Verrassende PlatteLand van Cuijk: www.plattelandvancuijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant