Paardenliefhebbers komen in Kalkar op alle fronten aan hun trekken.
Paardenliefhebbers komen in Kalkar op alle fronten aan hun trekken.

Drie dagen lang staat paard centraal in Reitsportmesse

Algemeen 260 keer gelezen

KALKAR | De beurshallen van Messe Kalkar worden van 10 tot en met 12 november voor de vierde keer omgetoverd tot een waar paradijs voor ruiters en liefhebbers van paarden.

Alles vindt indoor plaats, dus de weersomstandigheden spelen voor dit event geen enkele rol. Met ruim 180 standhouders en een vol programma in twee showringen biedt de Reitsportmesse Niederrhein volop gelegenheid om te shoppen, rond te kijken en de bezoeker te laten informeren over de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van de paardensport. Dit jaar zal de beurs ook op vrijdag de gehele dag geopend zijn voor bezoekers.
Natuurlijk zijn er ook veel dienstverlenende bedrijven bijvoorbeeld op het gebied van paardengezondheid. Verschillende trainers uit de diverse hoeken van de paardensport zijn aanwezig met een stand. Een overzicht van alle standhouders is te vinden op onze website via de volgende link:
https://www.reitsportmesse-niederrhein.de/aussteller-2017/
In de twee showringen is een bonte mix van demonstraties en shows op het gebied van klassieke dressuur, springen, voltigeer-demonstraties en Quadrilles tot en met Horsemanship en westernrijden.
De openingstijden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november zijn van 9.30 uur tot 18.00 uur. De entree varieert van 4 tot 8 euro.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant