Kees van der Kroon (links) en Ton Hazekamp geven met de onthulling van het bouwbord het officiële startsein voor de bouw.
Foto: Ed van Alem.
Kees van der Kroon (links) en Ton Hazekamp geven met de onthulling van het bouwbord het officiële startsein voor de bouw. Foto: Ed van Alem.

Start nieuwbouw Hof van Loon met 50 appartementen

Algemeen 655 keer gelezen

OVERLOON | Vrijdag 20 oktober vond de feestelijke start plaats van het nieuwbouwproject Hof van Loon in Overloon. Kees van der Kroon ontwikkelt in samenwerking met Pantein dit bijzondere woongebouw op de hoek Vierlingsbeekseweg/Venraijseweg/Museumlaan in de kern van Overloon.

Hof van Loon omvat 50 appartementen, waarvan 30 appartementen bestemd zijn voor de bewoners van zorgcentrum Pantein Huize Loôn in Overloon. De overige 20 woningen worden verhuurd aan particulieren. "In deze appartementen kunnen zowel ouderen als jongeren wonen. Mijn doel is om een leefbaar Overloon voor iedereen te realiseren", aldus ontwikkelaar Kees van der Kroon.
Ton Hazekamp, lid Raad van Bestuur van Pantein: "We zijn erg blij dat we in samenwerking met Kees van der Kroon de bewoners van zorgcentrum Huize Loôn een nieuwe woonomgeving kunnen bieden. Maar we zijn er ook voor de particuliere huurders, die een zorgvraag hebben. We kunnen hen verpleeghuiszorg in hun eigen woning bieden, waardoor ze zo lang mogelijk thuis, in hun eigen dorp kunnen blijven wonen." Als alles volgens planning verloopt, kunnen de appartementen eind 2018 in gebruik worden genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant