Een beeld van een eerdere Boxmeerse koopzondag waar je over de koppen kon lopen.
Een beeld van een eerdere Boxmeerse koopzondag waar je over de koppen kon lopen.

Stijlkamers bij Koopzondag Wonen, wie weet ook SiPieJo

Algemeen 353 keer gelezen

BOXMEER | Het centrum van Boxmeer wordt weer puik in orde gemaakt en aangekleed met het oog op zondag 29 oktober. Want dan staat Koopzondag Wonen op het programma.

Fabienne van Wely licht toe: 'We gaan een mooi Woonplein op het Raadhuisplein creëren en een Woonstraat op Steenstraat Zuid bij de kerk. Daar vindt men een ruim aanbod op het gebied van wonen denk aan alles voor je keuken, badkamer, slaapkamer en tuin. Met juist de mooiste trends maar ook volop tijdloze producten. Brocante, kunst, meubels, woonaccessoires, bloemen en planten volgens mij is echt iedere tak van wonen vertegenwoordigt op 29 oktober.
In de Kloostertuin kan men bij Jan Berkvens Verlichting en Meubelstudio van Haren een kijkje nemen in hun speciaal ingerichte stijlkamers. Natuurlijk hebben we ook weer aan de kinderen gedacht zij kunnen mooie huisjes maken waar vogels en insecten lekker in willen wonen. En we weten het niet zeker maar we hebben horen fluisteren dat de vrijwilligers van stichitng SiPieJo al komen vertellen of en waar sinterklaas dit jaar zijn thuis gaat vinden in centrum Boxmeer. Ook hebben we nieuwe bewegwijzering deze dag. Tip: kijk af en toe eens naar beneden."
www.facebook.com/centrumboxmeer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant