Ingrid Voncken wil wethouderschap in Sint Anthonis verlengen.
Ingrid Voncken wil wethouderschap in Sint Anthonis verlengen.

Ingrid Voncken beschikbaar als lijsttrekker en als wethouder

Algemeen 298 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Huidig wethouder Ingrid Voncken wordt door het CDA Sint Anthonis naar voren geschoven als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Tevens is Voncken, die in Gennep woont, namens CDA Sint Anthonis de kandidaat-wethouder voor de volgende raadsperiode. 

Op 22 oktober 2015 werd Voncken beëdigd als wethouder in de gemeente Sint Anthonis. Zij volgde Pierre Reijnen op die zich als wethouder terug had getrokken. Van 2008 tot 2014 was Voncken ook al wethouder in Gennep namens het CDA. Van 2003 tot 2011 was ze ook lid van Provinciale Staten van Limburg.
Volgens CDA Sint Anthonis beschikt Voncken over de juiste competenties en relevante ervaring om de komende periode onze gemeente opnieuw mee te besturen en daadkrachtig richting te geven aan grote dossiers zoals de samenwerking in het Land van Cuijk, veranderingen op het platteland en de ontwikkeling van de kleine kernen democratie.
In de ledenvergadering van 24 oktober nemen de leden van het CDA Sint Anthonis een besluit nemen over de voorgenomen benoeming van Voncken als lijsttrekker.  
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant