Cultureel Café Sint Anthonis wordt bij Oele Ton's gehouden.
Cultureel Café Sint Anthonis wordt bij Oele Ton's gehouden.

Dick van Oers, Bert Verweijen en Harrie Vens in Cultureel Café Sint Anthonis

Algemeen 817 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Houtsculpturist Dick van Oers, kunstschilder Bert Verweijen en Ceuclum-medewerker Harrie Vens zijn donderdag 26 oktober te gast bij Cultureel Café Sint Anthonis.

Van Oers uit Lage Vuursche zaagt met een kettingzaag uit grote boomstammen houten beelden. De jurist van huis uit heeft hij zich in zijn vrije tijd tot houtsculpturist ontwikkeld. Zijn werkwijze laat hij tijdens zijn optreden aan de hand van een fotoreportage zien.
Millenaar Bert Verweijen schildert met olie- en acrylverf in realistische stijl landschappen, dorpsgezichten en portretten. Bekend is zijn schilderij De bende van Mill, mede naar aanleiding van de film De bende van Oss. Aan de hand van meegebrachte werken en met behulp van foto's vertelt hij zijn verhaal.
Harrie Vens van Stichting Museum Ceuclum in Cuijk maakt de luisteraar deelgenoot van het Romeinse verleden van Cuijk en omgeving.
Chase-4 zorgt voor de muziek tijdens Cultureel Café Sint Anthonis dat om 20.30 uur begint in Oele Ton's. Entree is 2,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant