Saskia Toonen en Bep van de Ven flankeren wethouder Jos van den Boogaart die de prijs uitreikte. Foto: Cockie Kremers
Saskia Toonen en Bep van de Ven flankeren wethouder Jos van den Boogaart die de prijs uitreikte. Foto: Cockie Kremers

Bij Sas en Bep winnaar Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert

Algemeen 608 keer gelezen

MILL | De kleinschalige dagbestedingsvorm Bij Sas en Bep is winnaar geworden van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert.  Wethouder Jos van den Boogaart reikte vrijdagmiddag de prijs uit

Bij Sas en Bep wordt gerund door Saskia Toonen en Bep van de Ven die met hun bedrijf in Myllesweerd zitten. Ruim vijftig ondernemingen hadden zich voor de prijs aangemeld. Naast een online poll deelden 7 juryleden namens diverse groeperingen punten uit. In totaal waren er 80 punten te behalen. Met 74 punten werden Bij Sas en Bep overtuigend winnaar.
Bij Sas en Bep biedt werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij moet aan werkzaamheden worden gedacht in onder meer Cultureel Centrum Myllesweerd, het gemeentehuis, zorgcentrum Aldenhorst en basisschool de Kameleon.
De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert wordt georganiseerd met steun van de gemeente Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill en de Lokale Omroep Mill.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant