Op het paard Joost van Katwijk en (vlnr) Wim van den Berg, Frans van der Heijden, Wim Voesten, Ingo Oldenkamp en Jan Noy.
Op het paard Joost van Katwijk en (vlnr) Wim van den Berg, Frans van der Heijden, Wim Voesten, Ingo Oldenkamp en Jan Noy.

D'n Twist steekt energie in energie besparen

Algemeen 814 keer gelezen

WESTERBEEK | Het dorp Westerbeek wil samen met de inwoners inzetten op energiebesparing.

Frans van der Heijden, Jan Noij, Bert Weeren en Ingo Oldenkamp, allen uit Westerbeek, gaan daarmee aan de slag en organiseren daartoe een dorpsbijeenkomst op woensdag 22 november om 20.00 uur in dorpshuis De Schans.
Buurkracht vertelt over inzicht in eigen energieverbruik met concrete tips en handvatten. Een energieadviseur heeft onderzoek gedaan in Westerbeek en geeft aan waar de beste besparingskansen liggen in het dorp. Henri van Summeren, een ervaringsdeskundige, vertelt over hun aanpak in buurdorp Elsendorp. Daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een collectief zonnedak en is er informatie over eigen zonnepanelen en (dak)isolatie. Er zijn leveranciers geselecteerd en het buurtteam zet hun selectie uiteen.
Bert Weeren: "Na deze avond zijn de plannen duidelijk en hoe we het beste kunnen besparen in Westerbeek. Hoe meer mensen er meedoen, hoe voordeliger het wordt. En samen weet je meer en kunnen we kennis delen. Daardoor wordt het makkelijk en ook leuker."
Info is te krijgen via een e-mail naar fjpmvanderheijden@home.nl of via buurkracht.nl/westerbeek . Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Gert Wagenvoort: 06.50630124.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant