Spanning en lachen bij het blijspel Felicia, de reddende engel
Spanning en lachen bij het blijspel Felicia, de reddende engel

Drukke tijden voor toneelgroep Vier in Eén

Algemeen 383 keer gelezen

MILL | Toneelgroep Vier in Eén van de Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) gaat drukke tijden tegemoet. De club werkt momenteel aan het nieuwe blijspel Felicia, de reddende engel. Het stuk wordt in december minstens vijf keer opgevoerd.

Binnen de gemeente Mill wordt er gespeeld tijdens kerstbijeenkomsten van de KBO's: 12 december in d'n Bens in Langenboom, 14 december in de Jachthoorn in Sint Hubert, 19 december in City Resort (Fitland) in Mill en 22 december in de Wilg in Wilbertoord. In de Wilg is er op 22 december een voorstelling waar iedereen welkom is.
Wat kunnen de toeschouwers verwachten?
In Felicia, de reddende engel is het eindelijk zo ver. Na een jaar hard werken is dagopvang De Regenboog nagenoeg op orde. De zussen Mieke en Riekse Koorneef hebben daar hard aan getrokken en vinden het tijd voor een feestje. Het hele dorp praat erover. Bovendien, tot hun grote verrassing, komt wethouder De la Haye De Regenboog met een bezoek vereren. Wie weet brengt ze een goed gevulde enveloppe mee als waardering voor hun onderneming. Daar komt nog bij dat de zussen bericht ontvangen hebben dat zus Fieke vanuit Argentinië op weg is naar Nederland. Fieke, de zus waar ze zeventien jaar lang niets meer van gehoord hebben. Met een beetje geluk is Fieke nog voor de kerstdagen in Nederland. Spanning en lachen zijn verzekerd bij dit blijspel. De regie is in handen van Erica Verbeeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant