Carla en Jan van den Bosch (vlnr)  leggen al hun Maashoeve-producten te koop bij Chris Cox Groente & Fruit van Jamie en Natascha Cox. Foto en tekst: Patricia de Ryck
Carla en Jan van den Bosch (vlnr) leggen al hun Maashoeve-producten te koop bij Chris Cox Groente & Fruit van Jamie en Natascha Cox. Foto en tekst: Patricia de Ryck

Boerderijwinkel De Maashoeve verder bij Chris Cox Groente & Fruit

Algemeen 2.683 keer gelezen

BOXMEER | Het volledige assortiment van De Maashoeve is voortaan verkrijgbaar bij Chris Cox Groente & Fruit in Boxmeer. Of het nu gaat om gehakt, een lapje varkensvlees of een stukje kip, ambachtelijke specialiteiten als balkenbrij en bloedworst of juist – lekkere makkelijk – een versbereide stamppot – ze hebben het allemaal.

Voor de familie van Den Bosch betekent dit daarnaast dat ze stoppen met de verkoop van hun vleeswaren in het winkeltje aan de Veerstraat. Op zondag 24 december zijn ze voor het laatst geopend. Carla van den Bosch legt uit: "De verplaatsing van de verkoop naar de Chris Cox Groente & Fruit heeft alleen maar voordelen voor onze klanten. Wij waren tenslotte alleen geopend op vrijdag en zaterdag; nu kunnen ze zes dagen per week bij Cox terecht. Daarnaast kunnen ze meteen hun groenten, fruit en ander lekkers inslaan."
Jan van den Bosch gaat verder: "We werken natuurlijk al jaren samen. En in de loop der tijd is die samenwerking alleen maar gegroeid. Zo zijn we steeds meer verse maaltijden gaan bereiden met ons vlees en de groenten van Cox; denk dan aan diverse stamppotten, bami, nasi, maar ook macaroni, spaghetti en lasagne. Dit is zo'n succes dat we meer ruimte nodig hadden; die creëren we door afscheid te nemen van ons winkeltje. Zo kan iedereen blijven genieten van heerlijke, verse maaltijden, die gemaakt zijn met ingrediënten die zo veel mogelijk uit de streek komen."
Ook Natascha en Jamie Cox zijn erg tevreden met de samenwerking. Jamie: "Dit hadden we echt niet kunnen bedenken toen we een aantal jaar geleden begonnen. Toen hadden we één smalle vrieskast; nu hebben we een hele vrieswand." Natascha: "In het begin was het aanbod dat wij hadden erg beperkt. Dat hoorden we terug van de klanten; die wilden ook wel eens iets anders dan gehakt. Zo zijn er meer soorten bijgekomen. Nu hebben we zo'n ruim aanbod dat je iedere dag kunt genieten van een maaltijd met vlees van De Maashoeve."
Samen met met úw Topslijter Sander Graat, De Kaaswinkel Boxmeer, Rembrandt en Bakkerij d'n Bekker vormen Chris Cox Groente & Fruit en De Maashoeve het collectief De Smaak van Meer. Recent hebben zij – met steun van andere Boxmeerse winkeliers – het Boxmeerse kerstpakket geïntroduceerd. Info: www.desmaakvanmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant