Kees Berkhout met zijn nieuwe boek Verwachting, de vierde dimensie.
Kees Berkhout met zijn nieuwe boek Verwachting, de vierde dimensie.

Een boek om mensen niet te laten vrezen voor de dood

Algemeen 1.009 keer gelezen

CUIJK | Cuijkenaar Kees Berkhout bracht onlangs zijn nieuwe boek Verwachting, de vierde dimensie uit. Een aanrader voor degenen die bang zijn voor de dood.

Berkhout is van mening dat na het leven op aarde er iets komt waarvan wij stervelingen niets van horen te weten. Toch zijn er de schijndoden die even die vierde dimensie, het leven na de dood, hebben mogen beleven. Ze vertellen volgens Berkhout allemaal eenzelfde verhaal: 'Ons wacht een niet te omschrijven leven na de dood.'
De absolute dood bestaat niet meer, schrijft de Cuijkenaar in zijn boek. "Er is iets na ons overlijden. Wat? dat weet niemand, maar dat het harmonieus en vol liefde is, dat is iets waarvan wij overtuigd dienen te zijn. Onze fouten op aarde worden ons niet kwalijk genomen: iedereen komt in de vierde dimensie, ons thuis."
Het geschrevene geeft een beeld van onze kwetsbare aarde, meent Berkhout. "Hoe wij daarmee omgaan. Door middel van antwoorden op vragen wordt gepoogd om mensen tot nadenken te stemmen. Er wordt getracht het geloof uit te leggen, maar iets dat niet te bewijzen is valt niet te verklaren."
Kees Berkhout (1957) is geboren in Nijmegen en sinds zijn veertigste levensjaar is hij bekend met MS. Hij is getrouwd, vader van drie kinderen en woont in Cuijk. Verwachting, de vierde dimensie (ISBN 978-94-6345-155-0) kost 19,95 euro.
Info: cgmberk155@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant