Leo Fijen spreekt in het Emmausklooster in Velp.
Leo Fijen spreekt in het Emmausklooster in Velp.

Omroepdirecteur Leo Fijen over loslaten en thuiskomen

Algemeen 448 keer gelezen

VELP | In het Emmausklooster in Velp geeft KRO/NCRV-directeur Leo Fijen donderdag 7 december om 20.00 uur een lezing over persoonlijk leiderschap, loslaten en thuiskomen.

Dat doet hij in het kader van de lezingenserie van Avant Spirit met vooraanstaande inleiders rondom het thema inspirerend leiderschap. Het is de laatste lezing in die serie.
Fijen maakte in zijn RKK-tijd faam met de alom bejubelde kloosterserie waarin hij nog levende katholieke kloostergemeenschappen in de lage landen portretteert, alsmede enkele buitenlandse abdijen met aldaar ingetreden Nederlandse monniken of nonnen.
Leo Fijen schreef de afgelopen jaren verschillende boeken waaronder Het wonder van Maartensdijk (2001), Hoe word ik gelukkig (2003), De reis van je hoofd naar je hart, leefregels voor het bestaan van elke dag (2004) en Het jaar dat mijn vader stierf. Een briefwisseling tussen Leo Fijen en Anselm Grün (2007) en vorig jaar het boek over de briefwisseling met bisschop Gerard de Korte Loslaten en thuiskomen.
Bedrijven en organisaties hebben allemaal een doel dat wordt nagestreefd. Leidinggevenden in die organisaties kennen die doelen en moeten de mensen in hun bedrijf enthousiast maken voor dat doel. Hoe doe je dat? Welke hulpmiddelen heb je daarbij? Fijen spreek erover. De entree is 7,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant