Meca Islamovic en Patrick Bongartz hebben elkaar op ondernemersvlak gevonden.
Meca Islamovic en Patrick Bongartz hebben elkaar op ondernemersvlak gevonden.

Ona Schoonheidssalon en fotostudio Patrick Bongartz werken samen

Algemeen 1.010 keer gelezen

CUIJK | Wie mooi is, mag dat laten vastleggen. Wie zich laat fotograferen, wil graag mooi in beeld komen.
Ona Schoonheidssalon en Fotostudio Patrick Bongartz weten, elk vanuit hun vakgebied, wat het is om mensen 'mooi in beeld' te brengen. Zij hebben elkaar nu gevonden in een bijzondere samenwerking.

"Wij willen mensen laten zien zoals ze écht zijn. Voor een blijvende herinnering." De twee Cuijkse ondernemers delen hun passie voor hun vak. Elke dag weer brengen zij het mooiste bij én in hun klanten boven. Meca Islamovic van Ona Schoonheidssalon zorgt met professionele visagie niet alleen voor uiterlijke schoonheid, maar brengt zo ook iemands persoonlijke stijl tot uitdrukking. "Laat zien wie je bent. Je bent jouw eigen kunstwerk", luidt het credo van Meca Islamovic van Ona Schoonheidssalon.
Meca Islamovic neemt alle tijd voor een eerlijk én professioneel advies over de visagie die het beste past bij wie jij bent. Ze gaat na welke kleuren het mooist combineren met de huid. Zij brengt de make-up bovendien in overeenstemming met de sfeer van de gelegenheid waar het voor bedoeld is.
Dat kan een bruiloft zijn, maar ook een zakelijk portret of een professionele fotoshoot. Of een videopresentatie. Daar raken de vakgebieden van Ona Schoonheidssalon en Fotostudio Patrick Bongartz elkaar. Ona Schoonheidssalon doet de visagie, Patrick Bongartz brengt jou professioneel in beeld. Door een ontspannen sfeer te creëren in de studio of op locatie voelen 'modellen' zich bij Patrick Bongartz al snel op hun gemak. Zij kunnen zichzelf zijn tijdens zijn 'professionele fotosessies met een persoonlijke tint'. Patrick Bongartz: "In combinatie met de juiste kledingkeuze, setting en lichtopstelling, passend bij het doel van de fotografie, maken we samen precies dat mooie beeld waar jij naar op zoek bent."
Om hun professionele samenwerking te vieren hebben Meca Islamovic en Patrick Bongartz een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor de maand december. "We werken heel graag samen. Omdat we gek zijn op ons vak."
Voor meer informatie zie www.onaschoonheidssalon.nl en www.patrickbongartz.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant