Antan von Heyden-van der Bruggen (links) en Geneviève Verberk.Foto: Brigitte Peeters
Antan von Heyden-van der Bruggen (links) en Geneviève Verberk.Foto: Brigitte Peeters

Geneviève Verberk in nieuw boek Wat kan ik van u leren?

Algemeen 698 keer gelezen

OPLOO | Woensdag 13 december komt het boek Wat kan ik van u leren? uit. Geneviève Verberk uit Oploo is een van de schrijvers die meewerkte aan het boek.

"Het was een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan dit mooie boek", zegt de Oploose. "De gesprekken met mijn negentigjarige tante, Antan von Heyden-van der Bruggen, waren bijzonder en intens. Vrolijke en verdrietige, alledaagse en bijzondere gebeurtenissen uit het leven van mijn tante passeerden de revue. 'Zorg goed voor elkaar en zorg goed voor jezelf. Heb aandacht voor de mensen om je heen en wacht niet met leven tot je tachtig bent', is een van haar levenslessen die zij mij voorhield en die is opgenomen in het boek."
Wat kan ik van u leren? is een unieke verhalenbundel, met vijftig levenswijsheden, verteld door vijftig ouderen, geschreven door vijftig schrijvers.
Het boek is een initiatief van de Stichting Goed doen voor een ander die met de opbrengst van het boek Koffieschenk Buurtprojecten voor ouderen door heel Nederland wil realiseren. Dit alles met als doel om de eenzaamheid onder ouderen terug te dringen. In totaal hebben meer dan honderd vrijwilligers zich belangeloos ingezet voor de realisatie van dit boek.
Info: www.goeddoenvooreenander.nl/product/los-boek-particulier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant